OVER ONS

Bij Spanplafonds Twente hebben we alle benodigde expertise om uw droomplafond te realiseren. Van deskundig advies tot vakkundige installatie, wij nemen alles voor u uit handen en zorgen voor een prachtig plafond op maat. Onze duurzame spanplafonds bieden een unieke en snelle oplossing voor het vernieuwen van uw 'oude' plafonds. We verwelkomen u graag hartelijk in onze showroom in Enschede. U kunt eenvoudig een afspraak maken via de afsprakenmodule hieronder of bel ons 0644199576.

Mijn naam is Joffrey Vogelzang, eigenaar en oprichter van "Spanplafonds Twente". Mijn beslissing om te gaan ondernemen was gebaseerd op mijn wens naar een nieuw avontuur, waarbij ik volledig zelfstandig kon werken en kon putten uit mijn eigen kwaliteiten en persoonlijkheid.

Met een creatieve achtergrond in onder andere theatertechniek en de muziekindustrie, ben ik altijd gefascineerd geweest door licht. Het is gaaf om te zien en ervaren hoe verlichting evenwicht en sfeer in een ruimte kan brengen. De mogelijkheden zijn eindeloos, en ik vond hierin de perfecte uitlaatklep voor mijn creativiteit.

Toen ik deze passie combineerde met spanplafonds, ontdekte ik een breed scala aan opties. Plafonds hoeven niet langer saai en mat wit te zijn. Met spanplafonds kunnen we een woonruimte daadwerkelijk transformeren tot een unieke woonbeleving, met kleuren, verhogingen, prints en, niet te vergeten, verlichting.

Met deze kennis hoop ik u te kunnen bijstaan bij het transformeren van uw woonruimte tot een prachtige en sfeervolle omgeving.