SPANPLAFONDS VOOR ELKE RUIMTE

Ja, een spanplafond is niet alleen geschikt voor binnenruimtes, maar kan ook buiten worden toegepast, zoals te zien is in de overkapping hieronder.

Bij Spanplafond Twente bieden we u de volgende voordelen van een spanplafond:

  1. Snelle en redelijk stofvrije montage: Onze spanplafonds kunnen snel en met minimale stofontwikkeling bij u worden gemonteerd.

  2. Geen stuc- en schilderwerk meer: Kies voor een strak resultaat zonder gedoe van stucwerk en schilderen.

  3. Vochtbestendig en schimmelwerend: Onze spanplafonds zijn ideaal voor vochtige ruimtes zoals badkamers.

  4. Diverse soorten verlichting: We bieden een uitgebreide selectie verlichtingsopties, inclusief hanglampen en plafondlampen.

  5. Gordijnkoven en rails: Wij kunnen ook gordijnkoven en rails meenemen in onze werkzaamheden.

  6. Verlichting in alle kleuren: Kies uit een breed scala aan kleuren voor de perfecte verlichting die bij uw smaak past.

  7. Keuze in kleuren en maten: Niet alleen witte plafonds, maar ook spanplafonds in alle denkbare kleuren, maten en zelfs prints zijn mogelijk.

Laat uw creativiteit de vrije loop en ontdek de vele mogelijkheden van onze spanplafonds. Of het nu voor binnen of buiten is, wij helpen u graag om uw ideale spanplafond te realiseren!

Een spanplafond is dé perfecte finishing touch voor uw woonruimte. De mogelijkheden zijn eindeloos, met spanplafonds beschikbaar in diverse soorten, kleuren en maten. Bovendien kunnen we zelfs de meest creatieve vormen voor u realiseren. De toevoeging van verschillende kleuren verlichting maakt het geheel nog spectaculairder - wij zijn er dol op!

Bij ons gaan we graag een stapje verder in onze denkwijze, maar uiteindelijk streven we altijd naar een resultaat dat naadloos aansluit bij uw wensen.

Op onze inspiratiepagina zullen we foto's en filmpjes delen om u te inspireren. Houd ook onze social media in de gaten, want daar tonen we regelmatig onze projecten. We kunnen niet wachten om u te laten zien hoe spanplafonds uw ruimte kunnen transformeren!